Nutriční hodnoty (Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,38 g |
Tuky | 38,39 g |
– nasycené | 13,85 g |
– nenasycené | 17,33 g |
–– mononenasycené | 14,37 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
– cukry | 16,02 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 menší celer nastrouhaný na jemno | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
2 lžíce 2 lžíce hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
vývar z masa | Vývar masový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
špetka špetka sušené bazalky | Bazalka sušená | |
brusinková marmeláda | Marmeláda brusinková |