Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 553 kJ /
1 088 kcal
Bílkoviny133,58 g
– z toho živočišné bílkoviny122,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,38 g
Tuky38,39 g
– nasycené13,85 g
– nenasycené17,33 g
–– mononenasycené14,37 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,24 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 843 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy38,74 g
– cukry16,02 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
cibule Cibule čerstvá
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 menší celer nastrouhaný na jemno Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce hl. mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
vývar z masa Vývar masový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
špetka špetka sušené bazalky Bazalka sušená
brusinková marmeláda Marmeláda brusinková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.