Nutriční hodnoty (Cizrnovo-vajíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 39,93 g |
– nasycené | 11,99 g |
– nenasycené | 20,18 g |
–– mononenasycené | 13,35 g |
–– polynenasycené | 6,83 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 51,00 g |
Cholesterol | 804 mg |
Sodík | 343 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 46,95 g |
– cukry | 5,85 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g předvařené cizrny (odpovídá cca 1/2 plechovky) | Cizrna | 150 g |
1 1 menší cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
hrst hrst sekané pažitky nebo řeřichy | Pažitka čerstvá | |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý |