Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnovo-vajíčková pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 689 kJ /
882 kcal
Bílkoviny58,14 g
– z toho živočišné bílkoviny28,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky39,93 g
– nasycené11,99 g
– nenasycené20,18 g
–– mononenasycené13,35 g
–– polynenasycené6,83 g
––– omega 30,40 g
Vláknina51,00 g
Cholesterol 804 mg
Sodík 343 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy46,95 g
– cukry5,85 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g předvařené cizrny (odpovídá cca 1/2 plechovky) Cizrna 150 g
1 1 menší cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
hrst hrst sekané pažitky nebo řeřichy Pažitka čerstvá
sůl a pepř dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.