Nutriční hodnoty (Zámecká drůbeží játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
| Tuky | 26,38 g |
| – nasycené | 7,85 g |
| – nenasycené | 11,67 g |
| –– mononenasycené | 8,25 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 54,60 g |
| – cukry | 36,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |