Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí vegeta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 549 kJ /
2 760 kcal
Bílkoviny126,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny126,00 g
Tuky22,32 g
– nasycené5,36 g
– nenasycené14,94 g
–– mononenasycené7,04 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 30,00 g
Vláknina241,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 342,84 g
Sůl856,30 g
Sacharidy413,00 g
– cukry177,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
300 g 300 g petržele Petržel kořenová čerstvá 300 g
500 g 500 g celeru (bulvy i listí) Celer bulva čerstvá 500 g
400 g 400 g kedluben Kedluben čerstvý 400 g
400 g 400 g pórku Pórek čerstvý 400 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
120-150 g 120-150 g libečku Libeček čerstvý 135 g
100 g 100 g soli Sůl mořská 100 g
1 kg 1 kg mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg petržele Petržel kořenová čerstvá 1000 g
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
3 3 pórky Pórek čerstvý
6 6 paprik Paprika bílá čerstvá
3 paličky 3 paličky česneku Česnek čerstvý 240 g
750 g 750 g soli Sůl mořská 750 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.