Nutriční hodnoty (Domácí vegeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 549 kJ / 2 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 126,00 g |
| Tuky | 22,32 g |
| – nasycené | 5,36 g |
| – nenasycené | 14,94 g |
| –– mononenasycené | 7,04 g |
| –– polynenasycené | 7,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 241,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 342,84 g |
| Sůl | 856,30 g |
| Sacharidy | 413,00 g |
| – cukry | 177,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 300 g |
| 500 g 500 g celeru (bulvy i listí) | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 400 g 400 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 400 g |
| 400 g 400 g pórku | Pórek čerstvý | 400 g |
| 400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
| 120-150 g 120-150 g libečku | Libeček čerstvý | 135 g |
| 100 g 100 g soli | Sůl mořská | 100 g |
| 1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg petržele | Petržel kořenová čerstvá | 1000 g |
| 500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 3 3 pórky | Pórek čerstvý | |
| 6 6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 paličky 3 paličky česneku | Česnek čerstvý | 240 g |
| 750 g 750 g soli | Sůl mořská | 750 g |