Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 106 kJ / 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,32 g |
| Tuky | 31,97 g |
| – nasycené | 5,49 g |
| – nenasycené | 21,30 g |
| –– mononenasycené | 17,13 g |
| –– polynenasycené | 4,17 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 9,64 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 547 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 82,18 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
| listový špenát | Špenát čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
| čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |