Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na celeru a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 214 kJ / 1 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 162,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,04 g |
| Tuky | 41,24 g |
| – nasycené | 19,13 g |
| – nenasycené | 20,37 g |
| –– mononenasycené | 16,45 g |
| –– polynenasycené | 3,92 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 18,72 g |
| Cholesterol | 411 mg |
| Sodík | 747 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 43,70 g |
| – cukry | 27,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g hovězí kližky nebo krku | Hovězí kližka | 800 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky nakrájeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 rajčata spařená a oloupaná | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 80 g 80 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 80 g |
| vývar z kostí | Kost hovězí | |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |