Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na celeru a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 214 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 162,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,04 g |
Tuky | 41,24 g |
– nasycené | 19,13 g |
– nenasycené | 20,37 g |
–– mononenasycené | 16,45 g |
–– polynenasycené | 3,92 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 747 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 43,70 g |
– cukry | 27,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězí kližky nebo krku | Hovězí kližka | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky nakrájeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 rajčata spařená a oloupaná | Rajče červené čerstvé | 180 g |
80 g 80 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 80 g |
vývar z kostí | Kost hovězí | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |