Nutriční hodnoty (Těstoviny s lilkem, rajčaty a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 528 kJ / 1 321 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 43,37 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,37 g | 
| Tuky | 5,01 g | 
| – nasycené | 1,48 g | 
| – nenasycené | 1,66 g | 
| –– mononenasycené | 0,68 g | 
| –– polynenasycené | 0,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 26,66 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 54 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 264,30 g | 
| – cukry | 37,89 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g těstovin Penne | Těstoviny pšeničné | 300 g | 
| 1 1 menší lilek | Lilek čerstvý | |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 6-7 6-7 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 195 g | 
| 1 1 cibule na drobno | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 400 g 400 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 400 g | 
| strouhaný parmazán | Parmezán | |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový |