Nutriční hodnoty (Dort - květinové sudy s krokusy a břečťanem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
| Energie | 54 241 kJ / 12 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 344,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 280,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,60 g |
| Tuky | 369,80 g |
| – nasycené | 91,66 g |
| – nenasycené | 235,77 g |
| –– mononenasycené | 169,97 g |
| –– polynenasycené | 65,80 g |
| ––– omega 3 | 14,66 g |
| Vláknina | 50,60 g |
| Cholesterol | 4,19 g |
| Sodík | 4,07 g |
| Sůl | 9,15 g |
| Sacharidy | 2 038,90 g |
| – cukry | 1 754,80 g |
| ––– laktóza | 195,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g cukru písek | Cukr bílý | 150 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 60 g 60 g kakaa | Kakao prášek | 60 g |
| 240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
| 10 10 plných lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 2 másla Creme Bonjour | Margarín | |
| 2 2 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| cukr moučka dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 kg 1 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
| pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| z 1 kg z 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 500 g |
| vody | Voda | |
| medu | Med nepasterovaný | |
| mandlového aroma | Aroma mandlové | |
| potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |