Nutriční hodnoty (Brokolice a brambory v pekáči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 542 kJ / 2 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,98 g |
Tuky | 174,49 g |
– nasycené | 92,20 g |
– nenasycené | 73,79 g |
–– mononenasycené | 63,09 g |
–– polynenasycené | 10,70 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 34,60 g |
Cholesterol | 848 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,22 g |
Sacharidy | 115,48 g |
– cukry | 36,98 g |
––– laktóza | 19,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g anglické slaniny (nebo měkkého salámu) | Anglická slanina | 100 g |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 8-10 asi 8-10 středních brambor | Brambor zimní | 450 g |
kmín | Kmín | |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |