Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s rebarborou, jahodovou a jablečnou marmeládou, drobenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 923 kJ / 4 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
| Tuky | 161,00 g |
| – nasycené | 96,92 g |
| – nenasycené | 57,28 g |
| –– mononenasycené | 50,36 g |
| –– polynenasycené | 6,92 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 31,60 g |
| Cholesterol | 874 mg |
| Sodík | 963 mg |
| Sůl | 2,32 g |
| Sacharidy | 558,10 g |
| – cukry | 201,01 g |
| ––– laktóza | 13,61 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 70 g 70 g mletého cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 70 g 70 g změklého másla | Máslo kravské | 70 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| marmeláda (jahodová, jablková) | Marmeláda jahodová | |
| čerstvé jahody (nebo meruňky, švestky) | Jahody čerstvé | |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |