Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 831 kJ / 3 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 294,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 282,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,07 g |
| Tuky | 181,87 g |
| – nasycené | 46,85 g |
| – nenasycené | 94,95 g |
| –– mononenasycené | 77,63 g |
| –– polynenasycené | 17,32 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 37,10 g |
| Cholesterol | 630 mg |
| Sodík | 880 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 89,45 g |
| – cukry | 56,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 6-7 6-7 cibulí | Cibule čerstvá | 455 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 500 ml 500 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| kmín | Kmín |