Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky na černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 831 kJ /
3 306 kcal
Bílkoviny294,57 g
– z toho živočišné bílkoviny282,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,07 g
Tuky181,87 g
– nasycené46,85 g
– nenasycené94,95 g
–– mononenasycené77,63 g
–– polynenasycené17,32 g
––– omega 30,75 g
Vláknina37,10 g
Cholesterol 630 mg
Sodík 880 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy89,45 g
– cukry56,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového bůčku Vepřový bok 500 g
1 kg 1 kg vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
6-7 6-7 cibulí Cibule čerstvá 455 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
500 ml 500 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sladká paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.