Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 831 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 294,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 282,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,07 g |
Tuky | 181,87 g |
– nasycené | 46,85 g |
– nenasycené | 94,95 g |
–– mononenasycené | 77,63 g |
–– polynenasycené | 17,32 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 89,45 g |
– cukry | 56,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
6-7 6-7 cibulí | Cibule čerstvá | 455 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
500 ml 500 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín |