Nutriční hodnoty (Kedlubny v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 182 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,14 g |
| Tuky | 26,81 g |
| – nasycené | 9,61 g |
| – nenasycené | 9,80 g |
| –– mononenasycené | 7,93 g |
| –– polynenasycené | 1,87 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 12,23 g |
| Cholesterol | 532 mg |
| Sodík | 643 mg |
| Sůl | 1,61 g |
| Sacharidy | 30,99 g |
| – cukry | 15,91 g |
| ––– laktóza | 0,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán | 30 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
| 1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |