Nutriční hodnoty (Dvojctihodný rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 632 kJ / 390 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,01 g |
| Tuky | 22,03 g |
| – nasycené | 3,11 g |
| – nenasycené | 18,67 g |
| –– mononenasycené | 15,84 g |
| –– polynenasycené | 2,83 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 23,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,45 g |
| – cukry | 23,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 žlutých cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
| 8 8 červených cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| snítka snítka hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |