Nutriční hodnoty (Kuřecí domácí vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 534 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,50 g |
Tuky | 3,25 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 0,95 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 39,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 26,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
250 g 250 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 250 g |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
1 1 kuřecí skelet | Droby kuřecí směs | |
2 2 kuřecí křídla | Kuře křídlo | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 l 5 l vody | Voda | 5000 ml |