Nutriční hodnoty (Kuřecí domácí vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 534 kJ / 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,50 g |
| Tuky | 3,25 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 2,30 g |
| –– mononenasycené | 0,95 g |
| –– polynenasycené | 1,35 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 39,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 785 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 48,00 g |
| – cukry | 26,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 1 1 kuřecí skelet | Droby kuřecí směs | |
| 2 2 kuřecí křídla | Kuře křídlo | |
| 8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 l 5 l vody | Voda | 5000 ml |