Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí domácí vývar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 534 kJ /
367 kcal
Bílkoviny16,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,50 g
Tuky3,25 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené2,30 g
–– mononenasycené0,95 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,00 g
Vláknina39,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 785 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy48,00 g
– cukry26,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
250 g 250 g petržele Petržel kořenová čerstvá 250 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
1 1 kuřecí skelet Droby kuřecí směs
2 2 kuřecí křídla Kuře křídlo
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 l 5 l vody Voda 5000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.