Nutriční hodnoty (Pudingová lahůdka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 311 kJ / 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
| Tuky | 15,66 g |
| – nasycené | 10,17 g |
| – nenasycené | 4,57 g |
| –– mononenasycené | 4,02 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 124,00 g |
| – cukry | 88,20 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jahodový puding | Puding v prášku | |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 1 lžička 1 lžička cukr moučka | Cukr bílý | 5 g |
| 1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| kakao | Kakao prášek |