Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s cibulkou a křupavým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 912 kJ / 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,03 g |
| Tuky | 1,73 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,62 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 32,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 134,82 g |
| – cukry | 15,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 menší hlávky celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| smetana podle potřeby | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |