Nutriční hodnoty (Kaťák z kuřecích stehen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 390 kJ / 2 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 190,01 g |
– nasycené | 71,25 g |
– nenasycené | 111,61 g |
–– mononenasycené | 88,94 g |
–– polynenasycené | 22,66 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 7,31 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 28,17 g |
– cukry | 12,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vykostěná kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | 500 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 ks 1 ks červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 PL 2 PL kečupu (používám jen domácí) | Kečup sladký | 30 ml |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
vývar | Vývar hovězí | |
1 dcl 1 dcl bílého vína (červeného vína) | Víno bílé suché | 100 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |