Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaťák z kuřecích stehen)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 390 kJ /
2 244 kcal
Bílkoviny87,90 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky190,01 g
– nasycené71,25 g
– nenasycené111,61 g
–– mononenasycené88,94 g
–– polynenasycené22,66 g
––– omega 31,65 g
Vláknina7,31 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,60 g
Sacharidy28,17 g
– cukry12,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vykostěná kuřecí stehna Kuře stehno s kůží 500 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 ks 1 ks červená kapie Paprika červená čerstvá
1 PL 1 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
2 PL 2 PL kečupu (používám jen domácí) Kečup sladký 30 ml
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
vývar Vývar hovězí
1 dcl 1 dcl bílého vína (červeného vína) Víno bílé suché 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhaného zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.