Nutriční hodnoty (Kaťák z kuřecích stehen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 390 kJ / 2 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 190,01 g |
| – nasycené | 71,25 g |
| – nenasycené | 111,61 g |
| –– mononenasycené | 88,94 g |
| –– polynenasycené | 22,66 g |
| ––– omega 3 | 1,65 g |
| Vláknina | 7,31 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 28,17 g |
| – cukry | 12,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vykostěná kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | 500 g |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 ks 1 ks červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 PL 2 PL kečupu (používám jen domácí) | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína (červeného vína) | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |