Nutriční hodnoty (Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 5 879 kJ / 1 405 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 240,32 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 223,01 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,31 g | 
| Tuky | 18,59 g | 
| – nasycené | 7,37 g | 
| – nenasycené | 9,64 g | 
| –– mononenasycené | 7,80 g | 
| –– polynenasycené | 1,84 g | 
| ––– omega 3 | 0,26 g | 
| Vláknina | 28,96 g | 
| Cholesterol | 475 mg | 
| Sodík | 973 mg | 
| Sůl | 2,44 g | 
| Sacharidy | 58,52 g | 
| – cukry | 27,30 g | 
| ––– laktóza | 0,02 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g | 
| 3 3 středně velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 540 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 7 stroužků 7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g | 
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g | 
| 2 2 velké lžíce másla | Máslo kravské | 2 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| snítka čerstvého tymiánu + dva stonky na dochucení | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | 
 
	