Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kližka à la krkovička s kedlubnovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 924 kJ /
1 177 kcal
Bílkoviny23,77 g
– z toho živočišné bílkoviny8,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,62 g
Tuky73,31 g
– nasycené26,77 g
– nenasycené41,97 g
–– mononenasycené32,14 g
–– polynenasycené9,83 g
––– omega 31,01 g
Vláknina37,38 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 544 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy75,00 g
– cukry55,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 800 g kližky (2 pláty i s morkovou kostí) Hovězí kližka
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
2 2 slovenské papriky Paprika červená čerstvá 300 g
7 7 malých žampiónů Žampion čerstvý
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
hovězí vývar Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín Kmín
koření na steaky Koření Argentina
1 1 velký kedluben i s listím (ne gigant) Kedluben čerstvý 180 g
50 g 50 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.