Nutriční hodnoty (Hovězí kližka à la krkovička s kedlubnovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 924 kJ / 1 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,62 g |
Tuky | 73,31 g |
– nasycené | 26,77 g |
– nenasycené | 41,97 g |
–– mononenasycené | 32,14 g |
–– polynenasycené | 9,83 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 37,38 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 55,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 800 g kližky (2 pláty i s morkovou kostí) | Hovězí kližka | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 slovenské papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
7 7 malých žampiónů | Žampion čerstvý | |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
koření na steaky | Koření Argentina | |
1 1 velký kedluben i s listím (ne gigant) | Kedluben čerstvý | 180 g |
50 g 50 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |