Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký jahodový koláč s krémovým sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 284 kJ /
3 892 kcal
Bílkoviny149,74 g
– z toho živočišné bílkoviny114,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,70 g
Tuky199,71 g
– nasycené120,30 g
– nenasycené67,85 g
–– mononenasycené57,33 g
–– polynenasycené10,52 g
––– omega 31,56 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 2,61 g
Sůl5,65 g
Sacharidy364,71 g
– cukry172,57 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g hladké mouky Babiččina volba na křehká těsta Mouka pšeničná hladká 280 g
1 1 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
20 g 20 g moučkového cukru Cukr bílý 20 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
50 ml 50 ml studené vody Voda 50 ml
90 g 90 g moučkového cukru Cukr bílý 90 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 g 250 g krémového sýra (Philadelphia) Sýr tavený 250 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
hrst hrst plátkových mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.