Nutriční hodnoty (Křehký jahodový koláč s krémovým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 284 kJ / 3 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,70 g |
Tuky | 199,71 g |
– nasycené | 120,30 g |
– nenasycené | 67,85 g |
–– mononenasycené | 57,33 g |
–– polynenasycené | 10,52 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 364,71 g |
– cukry | 172,57 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky Babiččina volba na křehká těsta | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
1 1 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
20 g 20 g moučkového cukru | Cukr bílý | 20 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml |
90 g 90 g moučkového cukru | Cukr bílý | 90 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g krémového sýra (Philadelphia) | Sýr tavený | 250 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
hrst hrst plátkových mandlí | Mandle loupané |