Nutriční hodnoty (Marinovaná červená řepa II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 010 kJ / 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,92 g |
| Tuky | 23,15 g |
| – nasycené | 1,78 g |
| – nenasycené | 20,45 g |
| –– mononenasycené | 13,99 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,56 g |
| – cukry | 46,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 18 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř | Pepř černý | |
| hrst hrst lískových oříšků | Lískový ořech | |
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý |