Nutriční hodnoty (Rebarborová bábovka s ořechovou vůní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 188 kJ / 3 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,93 g |
| Tuky | 150,60 g |
| – nasycené | 35,60 g |
| – nenasycené | 98,88 g |
| –– mononenasycené | 38,90 g |
| –– polynenasycené | 59,98 g |
| ––– omega 3 | 11,70 g |
| Vláknina | 54,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 440,87 g |
| – cukry | 161,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 200 ml 200 ml kokosového mléka (nebo jiného rostlinného mléka) | Nápoj kokosový | 200 ml |
| 100 g 100 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 100 g 100 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| mletá vanilka | Vanilka prášek | |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 100 g 100 g bramborového škrobu | Bramborový škrob | 100 g |
| 100 g 100 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 100 g |
| 100 g 100 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |