Nutriční hodnoty (Hřib kovář v zelenině na způsob leča)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 075 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 8,07 g |
| – nasycené | 1,91 g |
| – nenasycené | 3,69 g |
| –– mononenasycené | 2,86 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,32 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 30,40 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hřiby kováři | Hřib čerstvý | |
| 2 2 nové menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| ¼ zelené a žluté kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 2 2 koktejlová rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 jarní cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| tymián, drcený kmín, sůl, pepř | Pepř černý | |
| možno vývar nebo voda na podlití | Vývar hovězí | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |