Nutriční hodnoty (Vepřové v mrkvi s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 584 kJ / 1 096 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,28 g |
| Tuky | 26,92 g |
| – nasycené | 6,33 g |
| – nenasycené | 14,18 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 18,38 g |
| Cholesterol | 358 mg |
| Sodík | 492 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 82,20 g |
| – cukry | 13,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 550 g 550 g vepřové plece | Vepřová plec | 550 g |
| 5 5 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vloček | Vločky ovesné | 45 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| hrst hrst pórku najemno | Pórek čerstvý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| snítka snítka čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |