Nutriční hodnoty (Filé z tresky s liškami a holandskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,03 g |
| Tuky | 152,18 g |
| – nasycené | 90,03 g |
| – nenasycené | 54,97 g |
| –– mononenasycené | 48,90 g |
| –– polynenasycené | 6,07 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 2,81 g |
| – cukry | 1,36 g |
| ––– laktóza | 1,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rybích filetů bez kostí a kůže | Treska filet | 400 g |
| velká hrst hrst lišek | Liška obecná čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 vaječné žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vína (nebo vody) | Víno bílé suché | 15 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |