Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Parmezánové krekry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 219 kJ /
1 964 kcal
Bílkoviny52,53 g
– z toho živočišné bílkoviny24,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,50 g
Tuky124,56 g
– nasycené48,42 g
– nenasycené66,05 g
–– mononenasycené56,80 g
–– polynenasycené9,25 g
––– omega 30,58 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,87 g
Sacharidy150,30 g
– cukry8,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g celozrné špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 100 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g parmezánu Parmezán 50 g
1 - 2 1 - 2 polévkové lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1/2 lžičky 1/2 lžičky prásku do pečiva Kypřící prášek 2 g
1/2 lžíčky 1/2 lžíčky soli Sůl mořská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.