Nutriční hodnoty (Parmezánové krekry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 219 kJ / 1 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,50 g |
| Tuky | 124,56 g |
| – nasycené | 48,42 g |
| – nenasycené | 66,05 g |
| –– mononenasycené | 56,80 g |
| –– polynenasycené | 9,25 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,87 g |
| Sacharidy | 150,30 g |
| – cukry | 8,90 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g celozrné špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g parmezánu | Parmezán | 50 g |
| 1 - 2 1 - 2 polévkové lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prásku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| 1/2 lžíčky 1/2 lžíčky soli | Sůl mořská | 4 g |