Nutriční hodnoty (Žluto-zelený salát s tofu zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 144 kJ / 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,39 g |
Tuky | 44,03 g |
– nasycené | 11,48 g |
– nenasycené | 22,65 g |
–– mononenasycené | 16,98 g |
–– polynenasycené | 5,67 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 54,96 g |
Cholesterol | 665 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 59,07 g |
– cukry | 33,08 g |
––– laktóza | 5,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
2 2 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 balení 1 balení lahůdkového tofu | Tofu natural | |
200 g 200 g sýra cottage | Cottage | 200 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |