Nutriční hodnoty (Korejský okurkový salát se sezamem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 579 kJ / 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,91 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,68 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 888 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 31,22 g |
– cukry | 25,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 lžíci 1 lžíci sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 30 ml |
1 lžíci 1 lžíci cukru | Cukr bílý | 25 g |
špetku chilli (doporučuje se 1/2 lžičky lžičky i více, pro první pokus stačí špetka) | Chilli paprička sušená | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky sezamových semínek | Sezam loupaný | 1.25 g |
1 1 jarní cibulku pouze zelenou část | Cibulka jarní čerstvá | |
špetku špetku chilli vloček mletých | Chilli paprička sušená |