Nutriční hodnoty (Jahody ve skle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 504 kJ / 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 0,90 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,72 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru (nebo medu) | Cukr bílý | 5 g |
| šťáva ze čtvrtky citronu | Citrón čerstvý | |
| lístky lístky máty na ozdobení | Máta peprná list čerstvá |