Nutriční hodnoty (Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 362 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 1,36 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,31 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 19,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,20 g |
– cukry | 22,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí čtvrtka | ||
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 4 menší brambůrky | Brambor zimní | 200 g |
bílý pepř, kmín, sůl, chilli – dle chuti | Chilli paprička sušená | |
Mexické koření ( sůl, paprika, česnek, římský kmín, koriandr, chilli) | Koření Argentina | |
olej, vývar | Vývar hovězí |