Nutriční hodnoty (Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 362 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,47 g |
| Tuky | 1,36 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,75 g |
| –– mononenasycené | 0,31 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 19,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 61,20 g |
| – cukry | 22,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí čtvrtka | ||
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 4 4 menší brambůrky | Brambor zimní | 200 g |
| bílý pepř, kmín, sůl, chilli – dle chuti | Chilli paprička sušená | |
| Mexické koření ( sůl, paprika, česnek, římský kmín, koriandr, chilli) | Koření Argentina | |
| olej, vývar | Vývar hovězí |