Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk v omáčce z marinády)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 944 kJ /
704 kcal
Bílkoviny3,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky66,36 g
– nasycené4,64 g
– nenasycené58,89 g
–– mononenasycené41,61 g
–– polynenasycené17,29 g
––– omega 35,41 g
Vláknina11,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,00 g
– cukry5,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
malá mrkev Mrkev čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření a celého pepře Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
4 stroužky 4 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 28 g
lžíce lžíce medu Med nepasterovaný
lžíce lžíce balsamico octu Ocet balsamikový bílý
lžíce lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
lžička lžička povidel Povidla
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
lžička lžička solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.