Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s okurkou a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 679 kJ / 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 0,36 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
| – cukry | 34,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 3 salátová rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 zeleninová paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| pepř na dochucení | Pepř černý |