Nutriční hodnoty (Těstoviny se zeleninou a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 516 kJ / 1 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,93 g |
| Tuky | 5,30 g |
| – nasycené | 1,53 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 0,94 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 23,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 264,50 g |
| – cukry | 36,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g těstoviny vrtule | Těstoviny pšeničné | 300 g |
| 2 konzervy 2 konzervy pikantních fazolí | Fazole bílé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 80 g 80 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 80 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská |