Nutriční hodnoty (Mátový sirup do sodovky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 002 kJ / 4 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 010,98 g |
| – cukry | 1 002,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 hrstí 4-5 hrstí pokrátjené máty (peprná, pomerančová, anansová aj.) | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1 1 menší citron bez kůry | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 1 1 rovná lžíce kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |