Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mátový sirup do sodovky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 002 kJ /
4 064 kcal
Bílkoviny1,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 010,98 g
– cukry1 002,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 hrstí 4-5 hrstí pokrátjené máty (peprná, pomerančová, anansová aj.) Máta peprná list čerstvá
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 1 menší citron bez kůry Citrón čerstvý 90 g
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
1 1 rovná lžíce kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.