Nutriční hodnoty (Plněná zapečená tykev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 883 kJ / 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,79 g |
Tuky | 60,03 g |
– nasycené | 20,11 g |
– nenasycené | 33,98 g |
–– mononenasycené | 28,77 g |
–– polynenasycené | 5,22 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 7,31 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 5,82 g |
Sacharidy | 53,89 g |
– cukry | 18,78 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 zelené kulaté tykve | Dýně čerstvá | |
2 pl 2 pl olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 stroužku 2 stroužku česneku - nasekané nadrobno | Česnek čerstvý | 14 g |
25 g 25 g černých oliv - vypeckovat a rozpůlit | Olivy čerstvé zralé | 25 g |
30 g 30 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 30 g |
40 g 40 g jemné strouhanky (nejlée celozrnné) | Strouhanka pšeničná | 40 g |
2 2 jemně prošlehaná vejce | Vejce slepičí | 140 g |
čerstvé lístky lístky tymiánu | Tymián sušený | |
bazalky nebo sušené provencálské koření | Bazalka čerstvá | |
100 g 100 g balkánského sýra nebo Feta sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (4 barevný) | Pepř černý mletý |