Nutriční hodnoty (Plněná zapečená tykev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 883 kJ / 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,79 g |
| Tuky | 60,03 g |
| – nasycené | 20,11 g |
| – nenasycené | 33,98 g |
| –– mononenasycené | 28,77 g |
| –– polynenasycené | 5,22 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 7,31 g |
| Cholesterol | 608 mg |
| Sodík | 2,47 g |
| Sůl | 5,82 g |
| Sacharidy | 53,89 g |
| – cukry | 18,78 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 zelené kulaté tykve | Dýně čerstvá | |
| 2 pl 2 pl olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 stroužku 2 stroužku česneku - nasekané nadrobno | Česnek čerstvý | 14 g |
| 25 g 25 g černých oliv - vypeckovat a rozpůlit | Olivy čerstvé zralé | 25 g |
| 30 g 30 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 30 g |
| 40 g 40 g jemné strouhanky (nejlée celozrnné) | Strouhanka pšeničná | 40 g |
| 2 2 jemně prošlehaná vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| čerstvé lístky lístky tymiánu | Tymián sušený | |
| bazalky nebo sušené provencálské koření | Bazalka čerstvá | |
| 100 g 100 g balkánského sýra nebo Feta sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř (4 barevný) | Pepř černý mletý |