Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorský krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 130 kJ /
1 704 kcal
Bílkoviny29,97 g
– z toho živočišné bílkoviny29,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,75 g
Tuky104,95 g
– nasycené59,02 g
– nenasycené35,90 g
–– mononenasycené30,34 g
–– polynenasycené5,56 g
––– omega 31,20 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 232 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy157,38 g
– cukry156,00 g
––– laktóza19,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 sáček 1 sáček čiré želatiny v prášku Želatina vepřová
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
150 g 150 g borůvek Borůvky čerstvé 150 g
moučkový cukr na doslazení borůvek Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.