Nutriční hodnoty (Bavorský krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 130 kJ / 1 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 104,95 g |
– nasycené | 59,02 g |
– nenasycené | 35,90 g |
–– mononenasycené | 30,34 g |
–– polynenasycené | 5,56 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 157,38 g |
– cukry | 156,00 g |
––– laktóza | 19,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
125 g 125 g cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 sáček 1 sáček čiré želatiny v prášku | Želatina vepřová | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
150 g 150 g borůvek | Borůvky čerstvé | 150 g |
moučkový cukr na doslazení borůvek | Cukr bílý |