Nutriční hodnoty (Rychlý cuketovo - okurkový salát s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 650 kJ / 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 7,53 g |
| – nasycené | 4,56 g |
| – nenasycené | 2,36 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 33 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 10,04 g |
| ––– laktóza | 8,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| mladá cuketa | Cuketa čerstvá | |
| červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 5 5 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |