Nutriční hodnoty (Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 21,20 g |
| – nasycené | 2,92 g |
| – nenasycené | 18,20 g |
| –– mononenasycené | 15,66 g |
| –– polynenasycené | 2,54 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 3,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,94 g |
| – cukry | 6,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1 1 konzerva červených fazolí (cca 250 g pevného obsahu) | Fazole červená ledvina sterilované | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vločky chilli | Chilli paprička sušená |