Nutriční hodnoty (Krevetová (kuřecí) polévka s rýžovými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 153 kJ / 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 15,93 g |
– nasycené | 2,92 g |
– nenasycené | 12,35 g |
–– mononenasycené | 6,51 g |
–– polynenasycené | 5,84 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,91 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 25,40 g |
– cukry | 6,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr kuřecího nebo zeleninového vývaru | ||
1 PL 1 PL sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml |
3 ks 3 ks pak choi | Zelí čínské čerstvé | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
2 PL 2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 PL 2 PL rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
syrové šedé střední krevety (4 na porci) nebo 1 ks kuřecích prsíček | Krevety loupané | |
2 PL 2 PL rýžového octa | Ocet rýžový | 30 ml |
zelená jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
koriandr | Koriandr semena |