Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevetová (kuřecí) polévka s rýžovými nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 153 kJ /
276 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky15,93 g
– nasycené2,92 g
– nenasycené12,35 g
–– mononenasycené6,51 g
–– polynenasycené5,84 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,91 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 3,32 g
Sůl7,30 g
Sacharidy25,40 g
– cukry6,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 PL 1 PL sezamového oleje Olej sezamový 15 ml
3 ks 3 ks pak choi Zelí čínské čerstvé
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
2 PL 2 PL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 PL 2 PL rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
syrové šedé střední krevety (4 na porci) nebo 1 ks kuřecích prsíček Krevety loupané
2 PL 2 PL rýžového octa Ocet rýžový 30 ml
zelená jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
chilli Chilli paprička sušená
koriandr Koriandr semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.