Nutriční hodnoty ("Langoše"z cukety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 611 kJ / 863 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,45 g |
| Tuky | 9,00 g |
| – nasycené | 4,27 g |
| – nenasycené | 3,84 g |
| –– mononenasycené | 1,66 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 902 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 157,30 g |
| – cukry | 19,50 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 3 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru krupice | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| kečup | Kečup sladký | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |