Nutriční hodnoty (Hráškový dip se špenátem a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 368 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,84 g |
Tuky | 1,26 g |
– nasycené | 0,27 g |
– nenasycené | 0,99 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 0,57 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,35 g |
– cukry | 17,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrášku (čerstvý nebo mražený) | Hrášek zelený | 300 g |
2 hrsti 2 hrsti čerstvých špenátových listů | Špenát čerstvý | |
hrst lístků lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
voda podle potřeby | Voda |