Nutriční hodnoty (Hráškový dip se špenátem a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 368 kJ / 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,84 g |
| Tuky | 1,26 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,99 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 0,57 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 22,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,35 g |
| – cukry | 17,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hrášku (čerstvý nebo mražený) | Hrášek zelený | 300 g |
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvých špenátových listů | Špenát čerstvý | |
| hrst lístků lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda podle potřeby | Voda |