Boršč II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2021 19:56
19. 11. 2021 17:24
14. 11. 2012 15:42

17. 12. 2011 20:31
14. 10. 2011 15:05
21. 10. 2010 12:04
13. 10. 2010 15:25
28. 9. 2010 16:51



9. 6. 2010 18:01
9. 4. 2010 10:52



18. 2. 2010 14:37
27. 10. 2009 14:36


27. 10. 2009 13:25


22. 8. 2009 13:39
1. 7. 2009 10:43

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Přidáno před 13 hodinami

Šafránová smetanová rýže s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami

České buchty s povidly
Přidáno 22. 9. 2023 22:53

Indická luštěninová omáčka Dhal
Přidáno 22. 9. 2023 13:20

Nepečený dezert - jogurt s malinami v čokoládě
Přidáno 22. 9. 2023 09:36

Králík na víně se smetanou a játry
Přidáno 21. 9. 2023 18:27
Právě bylo uvařeno:

Zeleninová polévka posté
uvařil/a MilosCz
před 3 hodinami

Svíčková na smetaně
uvařil/a Nikeša
před 6 hodinami

Tvarohovo - krupicový koláč
uvařil/a Juliekohoutova
před 8 hodinami

Čokoládový dortík z červené řepy
uvařil/a vsobotova@seznam.cz
před 9 hodinami

Cuketová smaženice
uvařil/a Hanina65
před 9 hodinami

Rychlá žampionová polévka
uvařil/a Hanina65
před 9 hodinami

Nakládaný bůček
uvařil/a janatka
před 9 hodinami

Křehký meruňkový koláč
uvařil/a Kaill
před 11 hodinami

Obrácené řízky
uvařil/a lucas77
před 11 hodinami

Italský kvásek Lievito Madre neboli LM kvásek
uvařil/a Lisa444
před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: boršt boršč polévka boršť bors ruský borš polévka borš recept ruský boršť recept borst boršt recept recept na borst borsc recept polevka bors rusky bors ruská polévka boršť borst polevka recept boršč recept borš pravý ruský boršč recept na borš bors polevka
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, sůl, zelenina kořenová, řepa červená, sádlo, rajče, protlak rajčatový, mouka hladká, brambory, zelí bílé hlávkové, bobkový list, pepř mletý, smetana zakysaná, pažitka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Eintopf