Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč II.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2008 18:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 299 kJ / 1 027 kcal
Bílkoviny63,54 g
Tuky48,12 g
Vláknina15,32 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 946 mg
Sůl2,06 g
Sacharidy77,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Věra

14. 11. 2012 15:42

Zkusila jsem ho a je vynikající díky za recept:yes:

jaNA

17. 12. 2011 20:31

Mariana:tAK EINTOPF je uplne neco jineho.V Eintopfu repa??? To by vas Nemci hnali.

Mariana

14. 10. 2011 15:05

Rusky borsc,nemecky eintopf/ajntopf/polsky bigos,je jedno a to same akorat s malyma obmenama,do kazdeho patri-maso,zeli,zelenina,brambor a smetana a je z toho jak kdo tomu co chce rikat,ale v zime vyborny-Dobrou chut......

klarrinka

21. 10. 2010 12:04

Ocet se tam dava z toho duvodu aby repa neztratila barvu... pak boršč ma krasnou barvu...

Danka

13. 10. 2010 15:25

Moja teta je z Ukrajiny a dávala cukr, je to sladší a chuť víc vynikne, takže záleží na chuti, ale rozhodně ho tam dávala na celý hrnec asi 2 PL.

Danna

28. 9. 2010 16:51

nám chutnalo:yes::yes::yes:

Danča

9. 6. 2010 18:01

Naučila jsem se ho na Ukrajině a cukr tam také dávali.Asi záleží na chuti

Besty

9. 4. 2010 10:52

boršč je samozrejme UKRAJINSKE jedlo, ale určite tam nepatri ani cukor, ani ocot:-// verte mi, ja pochadzam z Ukrajiny. Na obrazku vyzera pekne, ale v žiadnom pripade to nie je pravy boršč:-/ recept na pravy Ukrajinsky boršč musim pridať, aj keď zatial bez fotky.;-)

Danča

18. 2. 2010 14:37

Julčo,ale boršč je UKRAJINSKÉ jídlo.A cukr tam patří určitě.

Svetlana

27. 10. 2009 14:36

Julčo, proč se nezaregistruješ a nepřidáváš recepty:-8...určitě máš spoustu zajímavých...věřím, že většina z nás by to přivítala:-)

julča

27. 10. 2009 13:25

do pravého ruského boršču se v žádném případě nejpřidává cukr ani ocet! :-//:no:

Chucker

22. 8. 2009 13:39

Pončkud divný recept- boršč by měl obsahovat vždy asi tři druhy masa,pro získání typické chuti je zásadní ochucení špetkou cukru a octem!!

Liddy

1. 7. 2009 10:43

Každopádně to není ten pravý ;-( Když se zeptám maminy jak ho dělá, tak mi řekne - od voka.... A manžel o něj tááák žadoní... A ted vylezly zrovinka črstvé kopřivy ( z nich mám borš bejradši! )

JanaDorazinova

11. 3. 2009 13:40

Tak koukám na ty boršče tady. Tady je bez řepy, ale většinou by tam asi měla být a je tady jen hovězí maso.

Petra

29. 11. 2008 01:53

Tak toto se mě moc nezamlouvá ale pokud bych měla málo času tak bych to asi vyskoušela ale ten protlak:no: nevím nevím:-S.Obrázek ale láká:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršt boršč polévka boršť bors ruský borš polévka borš recept ruský boršť recept borst boršt recept recept na borst borsc recept polevka bors rusky bors ruská polévka boršť borst polevka recept boršč recept borš pravý ruský boršč recept na borš bors polevka

Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, sůl, zelenina kořenová, řepa červená, sádlo, rajče, protlak rajský, mouka hladká, brambory, zelí bílé hlávkové, bobkový list, pepř mletý, smetana zakysaná, pažitka

TopRecepty.cz

Boršč II.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m4p