Nutriční hodnoty (Pstruží závitky na rozmarýnové větvičce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 456 kJ / 1 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 68,78 g |
| – nasycené | 21,02 g |
| – nenasycené | 38,00 g |
| –– mononenasycené | 19,51 g |
| –– polynenasycené | 18,49 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 312 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 2,94 g |
| – cukry | 0,20 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 filety 3 filety ze pstruha - vykostěné | Pstruh | 600 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička sušená hořčice Colman‘s | Hořčice žlutá semena | |
| 2 2 holé větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |