Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablkový koláč se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 360 kJ / 6 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,60 g |
Tuky | 244,89 g |
– nasycené | 76,21 g |
– nenasycené | 154,33 g |
–– mononenasycené | 115,07 g |
–– polynenasycené | 39,26 g |
––– omega 3 | 10,72 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 886,95 g |
– cukry | 387,55 g |
––– laktóza | 22,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
250 g 250 g tvarohu (vanička) | Tvaroh polotučný | 250 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
švestky | Švestky čerstvé | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |