Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát s naloženou sterilovanou zeleninou a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,95 g |
| Tuky | 1,82 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 0,80 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 224,00 g |
| – cukry | 31,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| 1 1 Moravanka (330 g) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 2-3 2-3 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 1 1 malé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| dijonská hořčice (dle chuti) | Hořčice dijonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| olivový olej na zakápnutí | Olej olivový |