Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát s naloženou sterilovanou zeleninou a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 589 kJ /
1 097 kcal
Bílkoviny31,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,95 g
Tuky1,82 g
– nasycené0,52 g
– nenasycené0,80 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,04 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 296 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy224,00 g
– cukry31,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg nových brambor Brambor raný 1000 g
1 1 Moravanka (330 g) Zelenina směs sterilovaná
2-3 2-3 menší rajčata Rajče červené čerstvé 150 g
1 1 malé jablko Jablko čerstvé 150 g
dijonská hořčice (dle chuti) Hořčice dijonská
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
olivový olej na zakápnutí Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.