Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie20 879 kJ /
4 990 kcal
Bílkoviny247,58 g
– z toho živočišné bílkoviny204,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,94 g
Tuky270,88 g
– nasycené109,08 g
– nenasycené128,25 g
–– mononenasycené103,93 g
–– polynenasycené24,31 g
––– omega 30,91 g
Vláknina56,60 g
Cholesterol 3,25 g
Sodík 1,57 g
Sůl3,06 g
Sacharidy365,75 g
– cukry48,10 g
––– laktóza15,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor (vařených ve slupce) Brambor zimní 2000 g
500 g 500 g uzené rolované plece Vepřová plec 500 g
6 6 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 420 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
150 g 150 g sádla Sádlo vepřové 150 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín (možno vynechat) Kmín
4-5 4-5 vajec Vejce slepičí 315 g
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.