Nutriční hodnoty (Zavinutý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 249 kJ / 1 016 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 87,30 g |
| – nasycené | 12,64 g |
| – nenasycené | 63,70 g |
| –– mononenasycené | 21,80 g |
| –– polynenasycené | 41,90 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 8,35 g |
| Cholesterol | 635 mg |
| Sodík | 929 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 30,65 g |
| – cukry | 1,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 3-4 3-4 střední brambory (vařené ve slupce) | Brambor zimní | 175 g |
| menší kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 80-100 g 80-100 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |