Nutriční hodnoty (Světlé bagetky se syrovátkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,70 g |
| Tuky | 38,96 g |
| – nasycené | 20,71 g |
| – nenasycené | 15,87 g |
| –– mononenasycené | 10,15 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 15,64 g |
| Cholesterol | 91 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 390,60 g |
| – cukry | 50,44 g |
| ––– laktóza | 25,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
| 1 g 1 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 1 g |
| 150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sušené syrovátky | Syrovátka sušená | 30 g |
| vrchovatá lžíce lžíce mletého lněného semínka | Lněná semínka | |
| 35 g 35 g povoleného másla | Máslo kravské | 35 g |
| 100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| 6-8 g 6-8 g droždí | Droždí pekařské lisované | 7 g |