Nutriční hodnoty (Aspikový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 474 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 43,20 g |
– nasycené | 17,99 g |
– nenasycené | 20,21 g |
–– mononenasycené | 14,12 g |
–– polynenasycené | 6,08 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 11,56 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
850 ml 850 ml vody | Voda | 850 ml |
200 ml 200 ml láku z okurek | Nálev z okurek | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
4 balíčky 4 balíčky želatiny (plátkové nebo sypké) | Želatina vepřová | 40 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g kulaté šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
100 g 100 g hranaté šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
150 g 150 g chlebíčkového salátu | ||
100 g 100 g tvrdého salámu (Herkules) | Suchý salám | 100 g |
100 g 100 g plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sterilovaná červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sterilované okurky | Okurka polní zavařená |