Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto aneb "krupoto" s ajvarem a hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 743 kJ /
2 568 kcal
Bílkoviny60,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,47 g
Tuky29,47 g
– nasycené10,90 g
– nenasycené17,94 g
–– mononenasycené8,48 g
–– polynenasycené9,46 g
––– omega 30,66 g
Vláknina74,36 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy480,36 g
– cukry25,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g velkých krup Kroupy ječné 600 g
300 g 300 g čerstých hříbků Hřib čerstvý 300 g
1 PL 1 PL sádla Sádlo vepřové 15 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 stroužky 4 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 28 g
libeček, petrželka Petržel nať čerstvá
1 PL 1 PL ajvaru Ajvar 15 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
4 4 cherry rajčátka Rajčata cherry 120 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.