Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto aneb "krupoto" s ajvarem a hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 743 kJ / 2 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,47 g |
Tuky | 29,47 g |
– nasycené | 10,90 g |
– nenasycené | 17,94 g |
–– mononenasycené | 8,48 g |
–– polynenasycené | 9,46 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 74,36 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 480,36 g |
– cukry | 25,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g velkých krup | Kroupy ječné | 600 g |
300 g 300 g čerstých hříbků | Hřib čerstvý | 300 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 stroužky 4 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
libeček, petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 PL 1 PL ajvaru | Ajvar | 15 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
olej | Olej řepkový |